Dacia Helsingør

Om Dacia

Dacia er et relativt nyt bilmærke i Danmark Et bilmærke, hvor kvalitet for små penge er nøgleordet.

Smarte løsninger til en god pris

Dacia er ejet af Renault og en Daciakunde kan forvente samme høje standard som en Renault kunde, når det gælder kvalitet og kundetilfredshed. En Dacia-ejer har ikke alene 3 års garanti på sin nye bil, men også mulighed for at benytte sig af en lang række tilbud som forsikring, finansiering og serviceaftaler. Alt sammen noget, der gør hverdagen som Dacia-ejer lettere og mere overskuelig. Dacia er det hurtigst voksende bilmærke i Europa.

Det er Dacia, fordi de ca. 2,3 millioner mennesker, der indtil nu har købt en Dacia, har oplevet, at en Dacia er en smart løsning til en god pris. Vi er sikre på, at du får samme oplevelse.

Om Dacia

Mærket Dacia

Det er ingen hemmelighed, at vores lave pris tiltrækker mange kunder. Opskriften på vores succes skyldes dels højteknologi, dels genbrug og dels en velvoksen portion sund fornuft.

Filosofien Dacia
Dacia, som er et mærke i Renault-koncernen, bryder kodekset for biler både når det gælder bilernes design og i den måde, de markedsføres på.

Enkel
Dacia er biler, som er velgennemtænkte, nemme at betjene og vedligeholde. Dacia er også en ny måde at tænke biler på, ved at tilbyde alle kunder helt enkle biler til den helt rigtige pris.

Smart
Dacia er et intelligent valg, – et valg, der betyder utrolig stor værdi for pengene, og luft til lidt mere i økonomien.

Generøs
Dacia er først og fremmest sikkerhed for det perfekte forhold mellem pris og rummelighed. Men Dacia giver også 3 års garanti, og har udviklet et helt specielt og let tilgængeligt vedligeholdelses- og eftersalgsserviceprogram til sine kunder.

Pålidelig
Dacia drager fordel af Renault-koncernens produktions- og udviklingsmæssige erfaringer, til at udvikle og fremstille robuste og driftsikre modeller, baseret på afprøvet Renault teknologi. Dacia yder på alle modeller en garanti på 3 år / 100.000 km, afhængig af, hvad der indtræffer først.