Dacia Helsingør

Nye Dacia varebiler

Hos Dacia Helsingør er vi specialiseret i at forstå din forretning. Vi har et attraktivt modelprogram indenfor varebiler, som kan skræddersyes til netop din branche og dine behov.

Uanset hvilket behov og ønske du har, så kan vores Dacia erhvervsrådgivere hjælpe med at finde en model, som passer til din forretning.

Vores modeller

Her kan du se de nyeste Dacia varebiler . Vi har noget for enhver smag, og du vil altid finde masser af køreglæde.

Sig farvel til uventede værkstedsregninger

Med Dacia Care får du endnu mere tryghed. Du får alt det, der indgår i Dacia Security, samt en omfattende serviceaftale.

Dacia Security omfatter

  • Tryghed – du skal ikke bekymre dig om uventede og dyre reparationer.
  • Altid i nærheden – gælder alle Dacia-værksteder i hele Europa (med undtagelse af Hviderusland).
  • Hjælp på stedet (hvis det er muligt) – DACIA ASSISTANCE gælder, hvis din Dacia kommer ud for et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så du ikke kan fortsætte din kørsel. Et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så kørslen ikke kan fortsættes, defineres som:

Et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud som følge af en fejl i en mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterer i, at køretøjet ikke kan fortsætte kørslen, og at det ikke skyldes mangelfuld vedligeholdelse, samt at det pågældende DACIA-køretøj er blevet serviceret i overensstemmelse med Dacias serviceprogram.

Dacia Care omfatter

  • Fullservice i henhold til producentens anbefalede serviceintervaller uden omkostninger. Du betaler ikke ekstra for udskiftning af olie, oliefilter, pærer, vinduesviskere og andre normale udskiftningsdele.
  • Så snart du opdager en fejl eller har brug for at udskifte nogle dele, lægger du bare vejen forbi dit Dacia-værksted og får det ordnet. Gælder på alle værksteder i Danmark, som er Dacia Care-partnere.

Kontakt os og få en pris på en Dacia Care aftale til netop dit behov