Dacia Helsingør

Attraktive finansieringsløsninger for din nye Dacia

Hos Dacia Helsingør tilbyder vi finansiering af din nye Dacia på fordelagtige vilkår, uanset om du er privatkunde eller virksomhed. Dacia Helsingør kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark, tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter på markedet.

Vælg det rigtige billån

Billån kan være kompliceret, men du kan gøre det mere overskueligt ved at overveje tre punkter. Vi kan bedst rådgive dig hvis du har styr på din øvrige økonomi og kender dit rådighedsbeløb. Er du i tvivl om hvad du har råd til så prøv at udarbejde et budget, hvor du måned for måned notere dine udgifter og indtægter. Det giver et godt overblik.

Forhold dig indledningsvist til følgende:

  • Hvor meget ønsker/kan jeg betale hver måned?
  • Hvor meget har jeg til udbetaling?
  • Hvor stor sikkerhed ønsker du? Fastforrentet eller variabelt billån

Du kan læse mere om de enkelte punkter her på siden.

Hvor meget ønsker/kan jeg betale hver måned?

Den månedlige ydelse

Når du overvejer at købe en ny bil har du sikkert allerede overvejet om du har råd til bilen. Det er en god ide på forhånd have undersøgt din økonomi, således at du kender dit rådighedsbeløb. Med det i hånden kan du hurtigere få afklaret med os, hvor stort et beløb om måneden du kan og vil finansiere din bil for. Hvor meget du kan låne afhænger af din økonomi.

Kend dit rådighedsbeløb

For at optage et billån skal du altid have en indkomst, der står mål med den månedlige ydelse, som din nye bil koster. Med andre ord skal du have et tilstrækkeligt rådighedsbeløb således at finansieringsselskabet med rimelighed kan forvente at du har råd til dine månedlige ydelser. Denne proces kaldes også en ”kreditvurdering” hvor finansieringsselskabet netop kigger på din indtægt og økonomi. Der findes ingen tommelfingerregel for hvor meget du kan låne da det afhænger af mange faktorer såsom indtægt, bopæl, civilstand, alder og meget andet. Vi står naturligvis klar til at rådgive dig om hvad du kan forvente.

Er du opført i RKI kan vi desværre ikke tilbyde dig finansiering.

Hvor meget har du til udbetaling?

Minimum 20% eller 20.000 kr.

Finansieringsselskaberne tilbyder forskellige typer af lån hvor du enten kan starte med en udbetaling eller lade være. Vælger du et lån med udbetaling slipper du lidt billigere i rente og reducere samtidig det beløb du skal låne. Begge dele gør din månedlige ydelse lavere. For de fleste lånetyper er udbetalingen minimum 20% af bilens pris og mindst 20.000 kr., men du kan selvfølgelig altid betale mere.

Finansiering uden udbetaling

Ønsker du at bruge din opsparing på andet end din nye bil eller har du ikke mulighed for at penge til udbetaling netop nu, kan vi sagtens tilbyde dig finansiering af din nye bil alligevel.

LÆS MERE OM LÅN UDEN UDBETALING

Hvor stor sikkerhed ønsker du?

Variabel eller fast rente

Det sker af og til at renterne går op eller ned afhængigt af udviklingen i samfundet. Stiger renter kan det give ubehagelige overraskelser da en højere rente betyder at du skal betale en højere månedlig ydelse. Det er meget individuelt hvad vores kunder vælger, og der er ikke noget rigtigt eller forkert.

Fordele ved fast rente

Med en fast rente er du sikret hvis renten stiger. Med andre ord kender du din månedlige ydelse i hele lånets løbetid og har fuld sikkerhed. Typisk skal du betale lidt ekstra i rente for et fastforrentet lån kontra et variabelt finansieret lån. Ekstraudgiften dækker den risiko som finansieringsselskabet løber ved at låse rente i tilfælde af rentestigninger.

Fordele ved variabel rente

Med en variabel rente følger du udviklingen i samfundet. Går renten ned falder din månedlige ydelse og omvendt hvis renten stiger. Tror du på udviklingen i samfundet holder sig stabilt kan et variabelt lån være en god forretning.

Valget er dit

Hos Dacia Helsingør anbefaler vi et fastforrentet lån hvis du er på udkig efter en dyrere bil, som du ønsker at finansiere over en længere periode. Et udsving på eksempelvis 1% påvirker et billån på 100.000 kr. med 1.000 kr. årligt imens et lån på 400.000 kr. påvirkes med 4.000 kr.. Køber du en dyrere bil og strækker dit lån sig over en længere periode bliver det således til mange penge da merudgiften forekommer hvert år. Omvendt betyder det forholdsvis mindre på et lån til en billigere bil med en kortere løbetid.

Sådan kommer du i gang

Vores Dacia salgsrådgiver står klar med rådgivning omkring lånetyper. De kan rådgive dig om alt fra løbetid, rentesatser til hvilken låneform, der anbefales i lige netop din situation.

Kontakt os få et uforpligtende finansieringstilbud