Dacia Helsingør

Dacia Care

Med Dacia Care får du endnu mere tryghed. Du får alt det, der indgår i Dacia Security, samt en omfattende serviceaftale.

Dacia Security omfatter

  • Tryghed – du skal ikke bekymre dig om uventede og dyre reparationer.
  • Altid i nærheden – gælder alle Dacia-værksteder i hele Europa (med undtagelse af Hviderusland).
  • Hjælp på stedet (hvis det er muligt) – DACIA ASSISTANCE gælder, hvis din Dacia kommer ud for et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så du ikke kan fortsætte din kørsel. Et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så kørslen ikke kan fortsættes, defineres som:

Et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud som følge af en fejl i en mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterer i, at køretøjet ikke kan fortsætte kørslen, og at det ikke skyldes mangelfuld vedligeholdelse, samt at det pågældende DACIA-køretøj er blevet serviceret i overensstemmelse med Dacias serviceprogram.

Dacia Care omfatter

  • Fullservice i henhold til producentens anbefalede serviceintervaller uden omkostninger. Du betaler ikke ekstra for udskiftning af olie, oliefilter, pærer, vinduesviskere og andre normale udskiftningsdele.
  • Så snart du opdager en fejl eller har brug for at udskifte nogle dele, lægger du bare vejen forbi dit Dacia-værksted og får det ordnet. Gælder på alle værksteder i Danmark, som er Dacia Care-partnere.

Dacia Care generelle betingelser

Dacia tryghedspakker